RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Потрібно зняти всі податки на перекази українських заробітчан - Тимошенко

Після виборів нова влада зніме всі податки на грошові перекази і посилки для тих українців, які змушені були виїхати за кордон і працювати, щоб прогодувати свої сім'ї.

Про це Юлія Тимошенко написала на своїй сторінці в Facebook з нагоди Міжнародного дня мігрантів.

"Ми повинні дякувати їм за те, що в дуже важких умовах вони підтримують свої сім'ї і українську економіку", - сказала вона.

У той же час Тимошенко заявила, що стратегічним завданням нової влади стане забезпечення гідних умов для життя і роботи українському на власній землі.

Тільки за офіційними даними українського МЗС, мільйон громадян покинув Україну за минулий рік, а ще три мільйони готові виїхати за межі країни найближчим часом, зазначила вона.

Така катастрофічна трудова еміграція, яка є сьогодні в нашій державі, - це не наслідки глобалізації, хороший досвід подорожей і позитивний результат безвізу, як люблять повторювати чиновники, а втеча з країни, де у людей немає ні нормальних зарплат, ні пенсій, ні соціальних гарантій , ні перспектив на майбутнє, вважає Юлія Тимошенко.

"58,7% населення України мають доходи нижче середнього рівня, 30,5% - доходи нижче реального прожиткового мінімуму. Ми офіційно - найбідніша країна регіону і континенту. Це і є реальні причини катастрофічного міграції. На сьогоднішній день вона становить загрозу національній безпеці країни ", - підкреслила вона.

Голова "Батьківщини" вважає - для того, щоб вирівняти цю ситуацію, припинити панічну міграцію, треба дати людям альтернативу.
"Повинні показати, що держава цінує людини. Ми повинні створити умови для нормальної, цивілізованої, гідного життя в Україні", - сказала політик.