RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​Країна переможеної дурниці: в Україні спрогнозували дії Росії в 2019 році

У 2019 Росія буде продовжувати чинити тиск на Україну.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів розповів військовий експерт Олексій Арестович.

На питання - "Росія на початку року і в кінці - це одна і та ж країна?" - експерт розповів про її проблеми і дурості російської влади.

"Ні, в Росії влітку щось клацнуло, і там остаточно перемогла дурість. Вони п'ять, десять або сімнадцять років, дивлячись як рахувати, обдурівалі самі себе і нарешті обдурили. Те, що вони роблять, крайній приклад з Венесуелою - дали 16 мільярдів кредиту, маючи свої проблеми. Вся ось ця ситуація з отруєннями і всім іншим показує, що дурість перемогла на всіх етапах, на всіх рівнях", - поділився думкою Арестович.

Крім того експерт розповів про дії Росії по відношенню до України а 2019 році. Також він зазначив, що слід очікувати українцям від РФ.

"Тиску очікувати. Росія буде продовжувати їсти нас по шматках, намагатися по крайней мере. Вона буде вирішувати свої завдання. Вони ж там теж не великого розуму, в Росії точно такі ж кадрові проблеми, як і у нас, тільки їх дурість видно ще більше . Наша дурість видно, тому що ми не можемо, а їх видно, тому що, коли вони можуть, то вони роблять таке, що розуму не зрозуміло. Ось зараз будуть вирішувати проблему Азова максимально незграбним чином. Вся Росія виявилася в цій ситуації з нашими кораблями: спочатку Таранов буксир кораблем, менш міцним в трид цять разів, ніж буксир, потім ледь не тонеш, і закінчуючи стріляниною в територіальних водах. Тобто це такий апофеоз дурниці, причому на всіх рівнях. Навіть горезвісний Стрільців в той же день написав, що на душі шкребуть кішки, мовляв, дорого нам це все обійдеться. Ось це і є якість прийняття рішень в Росії. але це не означає, що вони будуть програвати постійно, просто вони будуть якось планувати з'їсти, намагатися лізти якось надзвичайно нерозумно і криво, але крові у нас від цього менше не стане, рівно так само, як і проблем", - заявив військовий експер ЕРТ Олексій Арестович.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа" - "У 2019 Росія продовжить їсти нас по шматках - Олексій Арестович".