RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Україна не стане: відомий журналіст застеріг від загравань з Кремлем

Український журналіст Роман Цимбалюк заявив, що безглуздо вірити в домовленості між Росією та Україною.

Про це повідомляє видання "Обозреватель".

За його словами, Москву влаштує тільки такий сценарій, в якому вона повністю підпорядкує собі сусідню державу. Також не буде "вільного" Донбасу, про який говорили влади РФ. Ця заява є лише ширмою трагічної долі регіону, убитого окупацією.

"Лавров (глава МЗС РФ - ред.) Говорить:" Ні-ні, Донбас ніхто не поставить на коліна, він не здасться ". Проблема в тому, що Донбас уже коштує не на колінах - він лежить, і зверху тисне російський окупаційний чобіт . І шансів при чинному президенті або при наступному, або через якийсь доступне для огляду кількість років змінити ситуацію я не бачу. Це важливо розуміти в контексті того що нам кажуть: компроміс, світ. Ви ніколи не домовитеся з Російською Федерацією по Донбасу. Єдиний спосіб - це коли повноваження російської держави, його влада б Удут поширюватися на всю територію України. Тільки незалежної української держави не буде", - попередив Цимбалюк прихильників переговорів з Росією.

Як повідомляв "Апостроф", повалення президента Росії Володимира Путіна буде супроводжуватися масовими протестами, які почнуться в кінці 2019 року Також в Україні розкрили хитрість Путіна про Донбас. Заявили, що Росія може впливати на майбутнє України, якщо Донбас знову увійде до складу держави. Тим часом в мережі з'явилося відео, на якому жителі окупованого Донбасу масово їдуть на підконтрольну українській владі територію, незважаючи на пропаганду бойовиків про насильство і фашистів.