RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

​Найбільш цифровий кандидат: "ВОЛЯ" висунула Дерев'янка в президенти

На XVIІ Позачерговому З’їзді партії "ВОЛЯ" висунули Юрія Дерев’янка у кандидати в Президенти України. У заході взяли участь 1100 осіб з усієї України.

Про це йдеться на сайті представництва політика.

Голосування відбувалось за допомогою електронної системи. Перед цим на сцені з’явилась голограма Дерев’янка, яка повідомила: "Мені наснився Стів Джобс, який мені сказав: Ти маєш піти, зайти у кожен їхній смартфон, отримати лайк і ви усі переможете. Дай людям цифрову державу! Хай люди живуть вільно!".

"Потрібно дати людям нові можливості - використати цифрові технології - зайти в кожен смартфон, розірвати монополію телеканалів, об'єднатися, отримати перемогу. І тоді спільними зусиллями ми зможемо поставити країну на ноги", - переконаний кандидат в президенти.

Він заявив, що має економічну програму - неоекономіку, стратегію перемоги у війні та повернення територій, а також чіткий механізм контролю влади людьми, яка передбачає:

  • лквідацію штучних монополій та громадянський контроль над природними монополіями,
  • нову податкову ліберальну систему, яка "створить найкращі податкові та інвестиційні умови".

Також Юрій Дерев’янко представив під час З’їзду Стратегію перемоги у війні.

"Не менше 5% ВВП потрібно спрямовувати на професійну армію за стандартами НАТО. Також ми повинні мати резервну армію, щоб чоловіки 18-55 років, які щороку проходять двотижневий вишкіл, в разі потреби були готові стати на захист своєї землі разом з професійною армією", - сказав Дерев’янко.

Особливо Дерев’янко підкреслив необхідність:

  • забезпечення для українців права на захист свого життя, себе, своєї родини, майна за допомогою вогнепальної зброї,
  • знищення монополії олігархічних кланів,
  • ухвалити закон про імпічмент президента,
  • відновлення справедливості в судах,
  • створити нові можливості для жінок, які бачать себе у владі та на державних посадах.

Нагадаємо, Юрій Дерев’янко прийняв рішення вийти з політичного партнерства з Михайлом Саакашвілі. 19 обласних команд "РУХУ НОВИХ СИЛ" Михайла Саакашвілі та 90% депутатів місцевих рад прийняли рішення про вихід з партії "РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі". Політична партія "ВОЛЯ" визначилась зі стратегією перемоги на виборах, а один з її лідерів, народний депутат Юрій Дерев’янко заявив про мету - вийти в другий тур президентських виборів.