RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Сина скандального Мангера перевели з Києва під опіку глави миколаївської митниці: документ

Начальник Київської митниці відправив Івана Мангера - сина підозрюваного у замовленні вбивства Катерини Гандзюк Владислава Мангера – у тривале відрядження до Миколаївської митниці, під опіку її керівника Ігоря Резніка.

Про це свідчить відповідний наказ за підписом начальника Київської митниці ДФС Руслана Черкаського. А виконавцем, котрий готував проект наказу, значиться сам Іван Мангер.

Формальна причина переводу - "для надання практичної та методологічної допомоги". Реальна – бажання на час активної фази передвиборчої кампанії пересидіти скандал навколо батька під надійною опікою. Строк відрядження Мангера-молодшого закінчується 2 квітня. Його "опікуном" стане виконуючий обов’язки начальника Миколаївської митниці Ігор Резнік.

Нагадаємо, що Резнік раніше очолював митницю в Херсонській області, а Катерина Гандзюк неодноразово піднімала питання нелегальних перевезень та контрабанди до окупованого Криму. Йшлося в матеріалах і про голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера та херсонських митників.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВлада
Теги: