RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Зеленського з Росії попередили про фатальну помилку: все може закінчитися погано

Виконання неприйнятних для України умов Кремля щодо врегулювання ситуації на Донбасі може привести до втрати українського суверенітету і стане останньою помилкою президента України Володимира Зеленського на посаді.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив російський блогер і економіст Слава Рабинович.

Він зазначив, що російські умови врегулювання конфлікту не змінюються протягом останніх п'яти років, і попередній президент України Петро Порошенко на них не йшов, тому і залишився на посаді аж до завершення каденції.

Також російський блогер згадав закон про імпічмент, який розроблявся в Офісі президента Зеленського.

"Можу побажати президенту Зеленському не робити тієї останньої помилки, при якій Україна капітулює. Це втрата українського суверенітету; здача Путіну, грубо кажучи, половини України або всієї України, і виконання умов, нав'язаних путінською ОЗУ п'ять років тому, і які не були виконані ціною десятків тисяч жертв і суттєвими стражданнями тих, хто живий. Якщо ж Зеленський буде робити щось, що шкодить національним інтересам України, то у неї, на відміну від Росії, є закон про імпічмент", - зауважив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Україні пройшли багатотисячні протести проти підписання Україною "формули Штайнмайера" з питання врегулювання на Донбасі. Мітингувальники назвали таке рішення президента Володимира Зеленського часткової капітуляцією перед агресором.