RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Не Зеленський: вигнаний нардеп розповів, хто управляє "Слугою народу"

Вигнаний з фракції "Слуга народу" нардеп Антон Поляков розповів, хто саме має найбільший вплив на діяльність монобільшості.

Цим він поділився в інтерв'ю "Апострофу".

"Все доходить до того, що ця фракція перетворюється не в "слугу народу", а в "слугу Богдана" (Андрія Богдана, главу ОПУ, - "Апостроф"). Вибачте, але я йшов сюди за президента, а не за Богдана. Хто такий Богдан?" - заявив нардеп.

При цьому, він зазначив, що вплив Богдана насправді дуже серйозний.

"Аж до того, що вчора (14 листопада, - "Апостроф") вночі всім депутатам телефонували з Офісу президента, просили прийти та проголосувати за моє виключення з фракції. Аж до впливу на Рябошапку (генпрокурора Руслана Рябошапку, - "Апостроф") з приводу не зняття недоторканності з Приходька (народний депутат Борис Приходько, - "Апостроф"). Приходько та Давиденко (народний депутат Валерій Давиденко, - "Апостроф") підголосовують, коли нам не вистачає голосів всередині фракції. Тут все пов'язано. І Корнієнко (Олександр Корнієнко, голова партії СН, - "Апостроф"), виходець з партії "Наш край" - це ставленик, в принципі, Давиденко. Плюс в ЗМІ була інформація про те, що Приходько та Давиденко поповнюють чорну касу партії, за рахунок якої роздають ці конверти по 5000 доларів. Ми бачимо схеми повернення до старих "договорняків", до Ради повернулися бандити, і ми їх покриваємо. Фракція їх покриває, а Богдан їх "захищає", - додав Поляков.

Детальніше про непрості стосунки в президентській фракції "Слуга народу", читайте в матеріалі "Апострофа": Фракція Зеленського перетворюється в "слугу Богдана" - вигнаний депутат.