RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Банда колишніх": в ЗМІ розповіли, як чиновниця з 90-х "заробляє" на бюджеті

"Гравець із 90-х" Тетяна Глиняна зі своїми поплічниками намагається монополізувати ринок постачання продуктів харчування, витіснивши конкурентів недобросовісними методами.

Про це пише видання "РБК-Україна" у статті "Хто і чому блокує роботу та реформування Міністерства юстиції".

Так, за даними журналістів, Глиняна побудувала "імперію" з постачання продуктів до армії. У різні роки з цією особою пов’язували такі фірми, як "Укрпродакорд ОР", "Статпостач", "Житло-Альянс", "Алавер-Буд". Видання також згадує"шлейф скандалів з передачі хабарів" фірм "Хутровик" та "Візит", з якого Глиняна, за думкою журналістів, вибралася за допомогою зв'язків у правоохоронних органах.

Як вказує видання, екс-чиновниця у певний момент вирішила захопити ринок постачання продуктів до українських колоній. Так, нею створена"Актив Компані", а для підсилення позицій участі в тендерах Глиняна створює ще одну свою фірму – ТОВ "РКГ", таким чином виставляє псевдо-конкурента для ТОВ "Актив Компані".

Отже, як наголошує джерело, спроби захвату влади у вузькому секторі на прикладі фірм-прокладок Глиняної, несуть руйнівні наслідки для держави загалом. Журналісти вважають, що крім того, монополізація у сферах надання послуг екс-регіоналами та корупціонерами призведе до руйнація системи Державної кримінально-виконавчої служби України (ДКВС) та дискредитації Міністерства юстиції.