RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Тимошенко розповіла про зв'язки лобістів ринку землі в "Слузі народу" з рейдерами

У "Батьківщині" вважають, що запровадженням "ринку землі" в Україні займаються рейдери та латифундисти, які планують дешево скупити або навіть відібрати в українців чорноземи.

Про це заявила голова партії Юлія Тимошенко у Facebook, коментуючи розслідування "Наші гроші".

"Подивилася розслідування "Наших грошей", як ідеологи "земельної реформи" захопили агрофірму на Київщині, а виведені з підприємства мільйони внесли у касу партії президента. Журналісти фактично підтвердили те, про що я говорила від самого початку. Цю авантюру "слуги народу" вигадали з єдиною метою – позбавити людей останнього, землі! І подібних прикладів по країні безліч", – наголосила лідер "Батьківщини".

Тимошенко нагадала, що про корупцію на найвищому рівні та очевидний конфлікт інтересів голови аграрного комітету Сольського "Батьківщина" заявляла відкрито і публічно. В грудні було подано офіційне звернення до НАБУ.

"Апелювати до президента сьогодні немає сенсу. Він в курсі. Саме він є головним покровителем афери. А ще він не здає своїх, які би злочини ті не скоювали. Залишається сподіватися, що належну оцінку викладеним у розслідуванні фактам дадуть правоохоронці", – зауважила голова партії.

Юлія Тимошенко переконана, що "зупинити мегаавантюру Зе-команди" під силу лише українським громадянам – вони на всеукраїнському референдумі, зазначила політик, зможуть вирішити долю землі, яку "влада хоче передати за безцінь в руки глобальних спекулянтів".

"Лише референдум допоможе вберегти нашу землю від закордонних пройдисвітів та їхніх тутешніх слуг, які випадково опинилися біля керма країни", – резюмувала Юлія Тимошенко.