RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.02
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Ми знову потрапили в полон: Рабинович висловився про роботу монобільшості

Українці фактично потрапили в полон до монобільшості, при цьому опозиція зовсім не може впливати на ситуацію при прийнятті політичних рішень.

Про це заявив народний депутат, співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович журналістам в кулуарах парламенту.

Політик прокоментував порядок денний позачергового засідання парламенту 13 травня.

"Антиколомойський закон" позбавляє можливості українців впливати на ситуацію! .. Якби це був "антиколомойський закон", то влада написала б "Коломойському банк не повертати!" або "Приватбанк не повертається власнику...". В такому випадку 450 депутатів допомогли б його прийняти! Але вони написали інший закон. Мова в ньому про амністію людей, які вкрали гроші в збанкрутілих банках, він дозволяє Гонтаревій повернутися і продовжити працювати! "Опозиційна платформа - За життя" голосувати за нього не буде, і попереджає всіх: в разі його прийняття, управляти НБУ та банківським сектором будуть люди з-за кордону!"- підкреслив Рабинович.

Вадим Рабинович впевнений: "НБУ працює на західні компанії, на вичавлювання з країни грошей! Потрібно провести аудит роботи НБУ. Тому що Нацбанк - це інститут, який шкодить благополуччю українців і звітує міжнародним інститутам!.. Ми накладаємо борги на наступні покоління! Прем'єр Шмигаль хоче продовжити карантин. В такому випадку управляти країною зручно - люди сидять по домівках"- зазначив депутат.

Він зазначив, що не розуміє, чому влада закрила продовольчі ринки відкритого типу, але дозволила працювати ТЦ як "Епіцентр", який певною мірою торгує імпортною продукцією. Співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" звернувся до українців.

"Наша партія завжди була на стороні аграріїв, і їм потрібні дії. Дорогі аграрії, ми з вами можемо тільки протестувати, тому що в цьому залі у нас меншість. Ми ж можемо тільки говорити, як робити не треба, але вплинути не можемо ... У будь-якому випадку ми не будемо їх підтримувати. Це Кабмін маленької частини країни, який ненавидить її більшу частину. Вони продали землю, тепер продаватимуть українців, які можуть працювати закордоном... Вони порушують закон, Конституцію! Народ Україна має домогтися відставки цього уряду, тому що вони нас ведуть до прірви", - зазначив нардеп.