RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

"Дарують нам вільне життя": Зеленський привітав українців з Днем ЗСУ

6 грудня святкують День збройних сил України, президент Володимир Зеленський також привітав зі святом наших захисників.

Про це пише глава держави в своєму Telegram-каналі.

Зеленський назвав кілька важливих, за його словами, речей. Одна з перших - кожен може жити і реалізовувати свої плани, поки їх і державу захищають воїни ЗСУ.

"Саме вони забезпечують для нас свободу. Можливість будувати свій комфорт, шукати своє щастя. Коли повністю це усвідомлюєш, подяку за це - безмежна", - написав президент.

У другому пункті він виділив волонтерів і військових кореспондентів. За його словами, їх теж варто привітати зі святом, адже це і їх день.

"Тому що таке щире захоплення армією і таку повагу до бійців, як у них, мало у кого ще можна зустріти. А що особливо цінно, то це емоційна підтримка ними воїнів на фронті і після повернення", - зазначив Зеленський.

Третє - варто акцентувати увагу на перспективі і розвитку ЗСУ, всієї системи оборони держави. За його словами, в наступному десятилітті поле бою буде кардинально відрізнятися завдяки новим технологіям.

Також Зеленський нагадав, що влада втратила ілюзії на рахунок справжніх намірів країни-агресора навіть після закінчення війни на Донбасі. Українські захисники віддали свої життя на країну, тому державі варто зосередиться на Збройних силах.

"Тому спасибі за службу! І вітаю всіх з Днем Збройних сил України! Зі святом тих, хто щодня дарує нам вільне життя", - написав глава держави.

Як повідомляв "Апостроф", щорічно з 1993 роки 6 грудня відзначається одне з найважливіших національних свят - День збройних сил України.