RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Тільки ОПЗЖ може скинути кредитну петлю з України - Вадим Рабинович

Українці починають розуміти, що партія "Опозиційна платформа - За життя" - єдина політична сила, яка може встановити мир на Донбасі, скинути кредитну петлю з України і врятувати економіку, і це продемонстрували останні соціологічні опитування.

Таку думку висловив народний депутат України, співголова політсили Вадим Рабинович в ефірі телеканалу ZIK.

Політик навів у приклад рішення влади Угорщини і Аргентини, які свого часу "вигнали МВФ зі своїх країн і зажили іншим життям".

"Пора закінчувати з ними (міжнародними кредиторами) і з цими міфічними боргами, які висмоктують з нас останнє. Це все - брехня, яку придумали, щоб накинути зашморг на шию українців, щоб вони відчували себе обтяженими. Як таке може бути, щоб третина держбюджету йшла на погашення міфічних боргів, які вигадали Гонтарєва, Яресько та інші "патріоти"!" - підкреслив Вадим Рабинович.

Він вважає, що ці борги потрібно "забути, як кошмарний сон, нарешті повірити в себе і починати працювати, - і тоді все у нас буде добре!". Політик упевнений, що, якщо іноземці й надалі будуть розпоряджатися українським бюджетом, - нічим хорошим це не закінчиться. Як і нічого хорошого, на його думку, не можуть дати Україні "заїжджі менеджери", які займають високі посади на ключових підприємствах країни.

"Член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко не знає ширину української колії, поляка з "Автодору" судять за корупцію в його власній країні, а тут ми слухаємо їх поради. Звичайно, Польща буде локомотивом економіки ЄС, а ми будемо вбогі... Чому якісь іноземні наглядачі не дозволяють нам звільняти цих "менеджерів"? Хто сміє щось диктувати народу України? " - обурився політик.

Також він розповів про засідання політради партії, де він попросив колег після перемоги на виборах політсили призначити його керівником переговорної групи з Міжнародним валютним фондом.

"Це буде означати те, що жоден українець більше ні копійки не заплатить міжнародним фінансовим інститутам! Це буде означати те, що ми скинемо кредитну петлю з шиї нашого народу!" - резюмував Вадим Рабинович.