RU  UA  EN

Неділя, 2 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 червня

Всі новини

Криклій має намір побудувати нову систему відкатів при МВС - екс-нардеп

Звільнений після ряду провалів екс-міністр інфраструктури Владислав Криклій має намір створити нову корупційну систему при Міністерстві внутрішніх справ, для чого шукає соратників в ОПУ і МВС.

Про це повідомляє колишній народний депутат України Ігор Мосійчук на своїй сторінці у Facebook.

"Зазнавши фіаско, і з тріском покинувши крісло міністра інфраструктури, Владислав Криклій вкотре вирішив пошукати щастя в державних кабінетах. За нашою інформацією одіозний схематозник нині оббиває кабінети ОП з проханням надати йому можливість пришвартуватися біля годівниці - в обмін на долю у відкатах. Мова йде як про посаду в центральних органах виконавчої влади, так і державні підприємства", - повідомив він.

Мосійчк підкреслив, що екс-міністр має намір почати реалізацію корупційних схем в першу чергу з МВС.

"Тепер Криклій кинув око на своє "чадо" - Головний сервісний центр МВС", - припустив він.

Екс-нардеп також згадав наполегливі спроби Криклія очолити правління "Укрзалізниці" або хоча б якогось агентства з управління державними активами.

"Проте провали на останньому місці роботи, створення тіньового "бек-офісу" та корупція стали значною перешкодою і не дали йому шанс стати чиновником знову", - підсумувало джерело.

18 травня Верховна Рада відправила Кріклія у відставку, яку ініціював президент Володимир Зеленський. За це рішення проголосували 284 народних депутата, зокрема, 216 представників фракції "Слуга народу". У монобільшості пояснили, що причиною підтримки питання відставки Криклія стала провальна робота Міністерства, "Укрзалізниці" і відсутність прогресу в реалізації багатьох інфраструктурних проектів.