RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

27 вересня

Всі новини

"Навіть не думайте!": Юлія Тимошенко застерегла владу від втілення Мінських угод

Щоб впоратися з викликами, які постали останнім часом, Україні потрібно стати сильною: припинити соціально-економічну кризу в країні, а також вимагати виконання Будапештського меморандуму, який захистить територіальну цілісність, при цьому не можна виконувати умов Мінських угод, бо це може бути трактовано як державна зрада.

Таке переконання висловила Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко на своїй Фейсбук-сторінці.

"Очевидно, що Київ знову намагаються примусити до виконання неприйнятних Мінських домовленостей. Скажу зрозумілою мовою – навіть не думайте!" – застерегла Юлія Тимошенко.

Вона наголосила, що реалізація Мінських домовленостей стане "замахом на саме існування країни".

"Українці цього ніколи не допустять і не пробачать. І політичний притулок в Росії засвітить не лише тим, хто організував підписання ганебних угод із терористами, а й тим, хто ризикне їх втілити", – вважає лідерка "Батьківщини".

На її думку, відновлення територіальної цілісності та миру можна досягти через примус всіх підписантів до виконання Будапештського меморандуму.

"Щоб вижити, Україна просто зобов’язана стати сильною в усіх вимірах. І так буде! Зрозуміло, вже не з цією владою. Слава Україні!" – резюмувала Юлія Тимошенко.

Лідерка "Батьківщини" вважає першочерговим завданням для України – вийти з пастки Мінських домовленостей шляхом використання наданих Будапештським меморандумом гарантій, які допоможуть організувати дієві переговори, а також створити Уряд національної єдності, що зміцнить державу зсередини.