RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Насіров пов'язує вручення підозри з "розпадом справи Онищенка"

Справа депутата-втікача Олександра Онищенка розвалюється і тому детективи НАБУ шукають можливості врятувати свою репутацію за рахунок ДФС. Про це заявив Голова ДФС Роман Насіров в інтерв’ю "Обозревателю" напередодні вручення підозри 2 березня, повідомляє Gazeta.ua.

Так, очільник Державної фіскальної служби Роман Насіров ще кілька днів тому спрогнозував дії Національного антикорупційного бюро щодо ДФС.

"Детективи зупинилися, у них розвалюється справа щодо компаній, пов’язаних з Онищенком. За інформацією, яка відома на сьогоднішній момент, щоб якось врятувати справу, до неї "прив’язали" ДФС... Робиться все для інформаційного вкидання: мовляв, ця справа триває, в ній є нові елементи, підозрювані. Але ці хитрощі не витримують жодної критики", – резюмував Насіров.

На запитання журналістів про готовність НАБУ пред’явити підозру з приводу розстрочок зі сплати податків для фірм, пов’язаних з Онищенком, Насіров відповів таке: "За моєю інформацією, це насправді так і є. Навіть більше скажу: я був на допитах".

Нагадаємо, вночі 2-го березня Національне антикорупційне бюро вручило госпіталізованому з інфарктом голові ДФС повідомлення про підозру.