RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

​Мережі здивувала дивна заява глави ГПУ з приводу закриття справи проти Кернеса

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що "справа Кернеса" безсумнівно має бути повернута на розгляд для прийняття об'єктивного вироку.

Свою позицію він висловив на власній сторінці у Facebook.

"Суддя, який в порушення усіх законодавчих норм виніс рішення про закриття справи Кернеса, - буде відповідати за завідомо неправосудне рішення. І дембельський акорд не допоможе. Справа Кернеса без сумніву має бути повернута на розгляд для ухвалення об‘єктивного вироку", - написав Луценко.

У коментарях Луценко додав, що прокурори пропустили засідання суду через хаворобу. Ця дивна заява викликала масу запитань у коментаторів.

"Прокурори були хворі. А суддя не мав права йти в дорадчу кімнату без їх присутності», - коментує власний пост Луценко. "Сім засідань поспіль? Всі 17 чи 19?", "Вся група прокурорів одразу? Зрозуміло, що суддя скористався але прокурори дали привід", "Фантастична історія про те, як всі прокурори захворіли схожа на історію про "епілептика" Кривошеева", "А прокурори надали свідчення про те, шо вони дійсно хворі і чим? Завірену доктором і трьома свідками? Краще десятьма? Скільки цей цирк буде продовжуватись?", - пишуть обурені українці.

Як повідомляв "Апостроф", в соцмережах бурхливо відреагували на рішення Київського районного суду Полтави про закриття справи проти мера Харкова Геннадія Кернеса, який звинувачувався у викраденні і побитті активістів Євромайдану.