RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Голий зад на Євробаченні: у пранкера Седюка знайшлися цікаві захисники

Тривале тюремне ув'язнення, яке загрожує Віталію Седюку, є занадто жорстким покаранням за безневинну витівку, яка нездатна зашкодити іміджу країни.

Таку думку висловили екс-активістка Femen Яна Жданова і один з організаторів Євробачення Денис Блощинський в коментарі "Апострофу".

"Основоположною цінністю в європейському суспільстві, є людина та її свобода самовираження. Я насилу можу собі уявити, щоб у Франції людині загрожувало 5 років тюрми, за те, що він під час концерту показав попу. Маячня якась!" – зазначила Жданова.

Екс-активістка Femen сприйняла витівку Седюка, як безневинний жарт, що не заслуговує надмірно жорсткого покарання.

"У мене, не рахуючи відкриття кримінальних справ, максимальним було 15 діб адміністративного арешту після нападу на патріарха Кирила. І це при тому, що акція носила політичний характер", — пояснила вона.

На думку Дениса Блощинського, дії пранкера також не здатні серйозно нашкодити іміджу України.

"Що стосується іміджу України, то таких неадекватних людей досить багато в кожній країні. Крім того, цей же чоловік брав активну участь у різних подіях на території Європи і Америки, і від цього імідж цих країн не постраждав", - зазначив організатор Євробачення.

Детальніше читайте про те, які проблеми української влади оголила витівка Віталія Седюка на сцені Євробачення на сайті "Апостроф".