RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Не Путін: названа головна загроза для України

Найбільшу небезпеку для України становить розчарування власного народу і втрата віри в краще майбутнє.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів американський політолог, у минулому спеціальний радник Держдепартаменту США з національних проблем Радянського Союзу і країн Балтії Пол Гобл.

"Думаю, найбільша загроза для України на даний момент – втратити впевненість у собі як в країні з прекрасним майбутнім. Україна здатна бути навіть більш важливою в Європі, ніж зараз Польща: у неї прекрасні люди, дивовижне скупчення інтелектуалів, промисловість", - зазначив експерт.

Крім цього перед Україною на даний момент стоять серйозні виклики, з якими українцям належить впоратися спільно з зарубіжними партнерами.

"На мій погляд, країна, яка частково окупована і на яку напали, повинна спершу впоратися з цим. У нашому світі все так, що Україна, щоб отримати підтримку, зобов'язана впоратися і з корупцією. Що також в інтересах України, навіть якщо б і не було російського нападу", - резюмував Гобл.

Детальніше читайте на "Апострофі": Путін заклав під Росію бомбу, але це не найбільша загроза для України - політолог із США.