RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Світлична в Харкові провела масштабний економічний форум

У ІХ Міжнародному Економічному Форумі у Харкові взяли участь 30 делегацій, а також посли США, Китаю, Японії та іще 12 країн.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook голова Харківської ОДА Юлія Світлична за підсумками форуму.

За її словами, цей форум став одним із найбільших інвестиційних заходів в Україні.

"30 міжнародних делегацій. 15 Надзвичайних та Повноважних Послів, в тому числі, країн трьох найпотужніших економік світу - США, Китаю, Японії. Представники уряду, бізнесу, інвестиційних та венчурних фондів, міжнародних фінансових інституцій та експертного середовища.Відбулася відверта та результативна дискусія щодо перспективних напрямків розвитку національної економіки, посилення міжнародної співпраці, розвитку сучасних механізмів інвестування", –наголосила Світлична.

Також вона додала, що Форум – це не тільки майданчик для обговорення економічних питань, а і початок реалізації конкретних нових проектів.

"Сьогодні підприємствами були укладені контракти та угоди на $75 млн., досягнуті домовленості щодо інвестиційних намірів майже на $200 млн. Підписані 7 Меморандумів про співпрацю у сфері підвищення енергоефективності, промисловості, освіти, підтримки малого та середнього бізнесу", –підсумувала Світлична.

Вона також запросила усіх підприємців та інвесторів до співпраці.

Нагадаємо, головними темами для обговорення на форумі "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!" булимодернізаційні пріоритети для України, розвиток машинобудування та експорту.