RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Всіх посадимо: Білецький зробив жорстку заяву по боротьбі з корупцією в Україні

Активісти виявили і передали в Генеральну прокуратуру докази про зловживання під час держзакупівель для ЗСУ через систему ProZorro на суму в 30 мільйонів гривень.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів засновник і екс-командир полку "Азов", нардеп, лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький.

"Ми взяли відкриті джерела, взяли пропозиції по ринку, і у нас вийшло, що середнє перевищення на закупівлю – 27%. Це фактично кожна четверта гривня, яка витрачається на армію. Це на відкритих закупівлях, де все ж крадуть менше, ніж на закритих, де немає тендерів, де важко перевірити і тому подібне", - сказав Білецький.

Нардеп також зазначив, що розслідування таких випадків не є роботою громадськості, а без покарання корупціонерів неможливо буде попередити подібні випадки.

"Можна бути скільки завгодно ліберальними, але будь-які сінгапури, південні кореї і японії починаються з посадок. У нас усі дуже багато кажуть про це, тільки толку мало. Втім, ми обов'язково посадимо. Трохи часу – і ми обов'язково всіх посадимо. Ось побачите, коли ми будемо у владі, це буде зроблено в першу чергу", - заявив Білецький.

Детальніше читайте в матеріалі: Андрій Білецький: Трохи часу - і ми обов'язково всіх посадимо.