RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Не може дозволити собі успішної України: на Заході розповіли, чого чекати від Путіна

Найближчим часом перед черговими виборами президент Росії Володимир Путін спробує здобути зовнішньополітичну перемогу для створення позитивного іміджу.

Про це "Апострофу" розповів французький політолог, журналіст, експерт з питань Європейського союзу, віце-президент Київського міжнародного університету Олів'є Ведрін.

За його словами, джерелом такої "перемоги" може стати Україна, де Путін може зважитися на застосування військової сили.

"Боюся, що нам слід остерігатися протягом наступних трьох місяців. Тому що Володимир Путін має психологію XIX або XX століття. Він думає, що перемога військової сили може створити хороший імідж", - зазначив експерт.

Ведрін впевнений, що політика Росії по відношенню до України найближчим часом не зміниться.

"Володимир Путін буде продовжувати заважати Україні, тому що він не хоче, щоб Україна була успішною, він не може цього дозволити. Тому нічого не зміниться. Якщо завтра українець буде заробляти більше, ніж росіянин, якщо Україна буде щасливою державою, пропаганда в Росії не буде ефективною, і Путін змушений буде протистояти революції чи чомусь подібному. Мета Путіна – знищити, покарати Україну", - резюмував політолог.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Путін особливо небезпечний в найближчі три місяці, а на Україну будуть тиснути - західний політолог.