RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Радник прем'єра Голик на прикладі Дніпропетровської області показав, навіщо Україні "велике будівництво" садочків, шкіл і стадіонів

Радник прем'єр-міністра України Юрій Голик на конкретних прикладах показав необхідність будівництва в Україні 100 садків, 100 шкіл і 100 стадіонів, про що раніше заявляли президент Володимир Зеленський і прем'єр Олексій Гончарук.

Голик, зокрема, опублікував фото "до і після" будівництва таких об'єктів в Дніпропетровській області, де він став ідеологом подібних змін, повідомляє "Обозреватель".

Таким чином Голик відреагував на коментарі людей, які, реагуючи на плани будівництва 100 садків, шкіл і стадіонів, доводять, що зі школами в країні проблем немає, а стадіони в сільській місцевості - "взагалі зло".

Радник прем'єра Юрій Голик нагадав, що в сільській місцевості та містах обласного значення проживає 70% населення країни.

"Категорія потрібно/не потрібно відносно шкіл, садочків і стадіонів, це в принципі не предмет обговорення "експертів" в політиці, футболі, кулінарії, музики і стратегіях розвитку одночасно. Доцільність будівництва та реконструкції шкіл, садочків і стадіонів визначається виключно через consumer experience (споживчий досвід - ред.) тих, хто ними буде користуватися - дітей. Тому що заради них це все", - резюмував Голик.

У період з 2015 по 2019 рік Юрій Голік був радником Валентина Резніченка та одним з ініціаторів та ідеологів розвитку інфраструктури регіону. За цей період в області було реалізовано сотні інфраструктурних проектів: від ремонту доріг, лікарень, шкіл і дитячих садків, до будівництва нових спортивних об'єктів і систем альтернативного опалення.

Раніше Голик видав книгу під назвою "Нескінченність не для слабаків. Книга про менеджерів, що хакнули систему держуправління", в якій розповідається про роботу команди Валентина Резніченка в період його керівництва Дніпропетровської ОДА з 2015 по 2019 рік.