RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

"Велике будівництво" вперше за пів століття реконструює Лихівську школу на Дніпропетровщині

На Дніпропетровщині вперше за всю історію реконструюють Лихівську опорну школу. Учні вже навчаються у нових яскравих класах, в іншому крилі будівлі триває ремонт в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Про це повідомила Дніпропетровська ОДА.

Будівлю утеплили, всередині оновили частину коридорів та завершили роботи у кабінетах фізики, математики, англійської мови, історії. Зараз підрядники доробляють нову покрівлю та перейшли до ремонту іншого крила будівлі.

Після того, як завершаться роботи на другому поверсі, 280 учнів Лихівської школи із 8 сіл навчатимуться в яскравій, теплій, безпечній та сучасній школі.

"У Кам’янському районі приводимо до ладу дві школи: Божедарівську та Лихівську. Там облаштовуємо світлі класи з яскравими акцентами. У таких умовах навчатися дітям набагато комфортніше", – розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Заклад також отримав яскравий теплозберігаючий фасад. Це дозволить зекономити кошти на опаленні, а вчителям та учням буде комфортно перебувати у будівлі.

"Працювати у відремонтованому класі набагато зручніше. Замість шпалер – пофарбовані по-сучасному стіни. На зміну гардин прийшли жалюзі. І освітлення тепер гарне. Діти щасливі", – розповіла вчителька математики Олена Супрун.

Нагадаємо, будівництво та відновлення об'єктів соціальної інфраструктури є одним з пріоритетів програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".