RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Зеленський показав на відео, як "Велике будівництво" змінило Закарпаття

За два роки в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" на Закарпатті звели "з нуля" та реконструювали десятки об’єктів соціальної інфраструктури та сотні кілометрів доріг.

Про це йдеться у ролику на сторінці Facebook Володимира Зеленського. У відео, що розмістив Президент, можна побачити результати програми "Велике будівництво" у Закарпатській області.

З кінця жовтня 2019 року в області реконструювали та побудували 46 лікувальних закладів, 13 шкіл та дитячих садочків та оновили 562 кілометри доріг. Зеленський впевнений: Закарпаття має потенціал, щоб стати не тільки географічним центром Європи, а ще й інфраструктурним.

"Нові дороги, лікарні, школи, садочки, стадіони, басейни, ЦНАПи, культурні об’єкти та ще багато іншого – результат, на якому ми не збираємося зупинятися. І для мене вкрай важливо, щоб його відчував кожен регіон – на заході й на сході, на півдні, півночі і в центрі нашої прекрасної України", - заявив глава держави.

Нагадаємо, раніше Зеленський зазначив, що при реалізації програми «Велике будівництво» розвиток інфраструктури прикордонних областей перебуває у центрі особливої уваги, бо це зменшує ризики впливу на інших країн.