RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Соцмережі потішаються над сумнівними результатами обшуку ГПУ у Клюєва

Користувачі соціальних мереж іронізують у зв'язку з тим, що при обшуку Генпрокуратури в будинку екс-глави адміністрації президента Віктора Януковича та екс-секретаря Ради національної безпеки і оборони Андрія Клюєва не вдалося виявити істотних доказів.

У його будинку знайшли лише антикваріат, дорогі статуетки, вази та картини.

"Тут у Андрія Клюєва будинку ГПУ знайшла велику кількість антикваріату. Тепер, напевно, посадять.. "за незаконне зберігання антикваріату". Між іншим, з його брата Сергія Клюєва недоторканність Рада зняла ще 3 червня минулого року. І що ви думаєте? Сергій Петрович і досі отримує заробітну плату на свою банківську картку, як чинний народний обранець. Тому що ніякого суду над ним досі не було. І де ж наше довгоочікуване "заочне провадження??", - обурюється користувач Facebook Євген Чечеринда.

"Генеральний прокурор не втомлюється дивувати досить фривольним ставленням до закону: на своїй сторінці похвалився "обшуком", а нижче в коментарях кілька разів пояснює здивованим, що це "арешт для забезпечення звинувачення"... Так таки тепер обшук і арешт одне і те ж?", - пише Олексій Лычев.

Як повідомляв "Апостроф", фотографії після обшуку оприлюднив у соціальних мережах генпрокурор Юрій Луценко.