Американський журналіст дізнався про запої Савченко

Американський журналіст Крістофер Міллер розповів про те, як українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко зловживала алкоголем, несучи службу в авіаційному полку у Бродах Львівської області.

Про це журналіст написав у статті для "Крим.Реалії".

"Але в Бродах мрії Надії Савченко не судилося збутися. За її словами, Міністерство оборони було проти того, щоб пілотом Су-24 стала жінка. Замість цього її призначили навігатором вертольота Мі-24. Савченко була розчарована і засмучена. Вона закрилася в собі. У неї почалася депресія. У 2009 Савченко закінчила університет, і була відправлена в авіаційний полк у місті Броди", - пише Міллер.

"Інший офіцер, який не назвав своє ім'я зі страху помсти, описує Савченко як недисципліновану алкоголічку, яка часто напивалася до несвідомого стану, у якої було мало друзів. Він згадує, як одного разу Савченко впустила пляшку з алкоголем, а сама впала на траву. Тоді зграя бездомних собак підбігла до Савченко і стала лизати їй обличчя", - передає слова очевидця журналіст.

"Савченко сама зізналася у своїй книзі, що, живучи в Бродах, вона зловживала алкоголем: "Через нудність життя і служби у Бродах під час мого другого року там я стала руйнувати себе випивкою". Її нудьга і розчарування були пов'язані з необхідністю вчитися керувати вертольотом Мі-24 замість винищувача Су-24", - стверджує американський журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", Міллер розповів про те, як Надія Савченко пила горілку і курила на борту президентського літака по дорозі з російського полону в Україну.