RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Смерть відомої київської поліцейської: соцмережі вразила причина

Користувачів соціальних мереж жахнула причина, по якій підхопила смертельну хворобу відома київська поліцейська Аріна Кольцова (Птiцман), яка померла вчора в Києві.

Про те, як Арина підхопила хворобу, розповів її колега Михайло Киндракевич на своїй сторінці в Facebook.

За словами Киндракевича, з Кольцовою він познайомився рік тому, коли навчався на командирських курсах. Якийсь час їм довелося працювати разом. Поліцейський зазначив неординарне почуття гумору загиблої.

Він розповів, що після Нового року Аріна брала участь у затриманні підозрюваного, і той плюнув їй в обличчя. Після цього поліцейська півроку боролася з хворобою легень, пережила хіміотерапію, коли не могла їсти, харчувалася через крапельницю.

"Нехай земля їй буде пухом", "Спочивай з миром, Аріна .. Ми будемо тебе пам'ятати...", "RIP. І нікому не дозволяйте плювати собі в обличчя", "Ну як так.. Що від плювка? А де цей що плюнув?", "Світла пам'ять, до речі, в Америці, якщо у людини плюнули, це реально термін. Тим більше поліції", "Це че за плювок то такий? За півроку вбиває", "Неймовірна трагедія. Слова і емоції скінчилися", — коментують користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", в минулому році в Києві стався інцидент із затриманням чоловіка, хворого на гепатит, який спочатку погрожував перерізати собі горло, а потім подряпав поліцейського.