RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Прихистили блудницю: в мережі висміяли розповідь бойовиків ДНР про людяність

У соціальних мережах висміяли розповідь бойовиків ДНР про те, як вони врятували безхазяйну кішку, котра блукала по руїнах Донецького аеропорту.

З сарказмом відреагував на цю новину активіст Олександр Сурков на своїй сторінці в Facebook.

Він показав публікацію одного з сепаратистських пабликiв, де говориться, що "бійці ДНР, побачивши кішку на руїнах Донецького аеропорту, зглянулися і прихистили блудницю. Тепер вона знаходиться у них — жива і неушкоджена, приносячи велике задоволення втомленим солдатам".

"Максимальний репост! Врятуємо кішку з сексуального рабства! Так зване "ополчення ДНР" сьогодні являє собою збіговисько збоченців-зоофілів. У цьому вони самі зізнаються в одній з "патріотичних спільнот", — прокоментував Сурков пост сепаратистів.

"С*ка, над кішкою зглянулися, а над людьми якось "недуже". Русня нева чейнджс, взаємовиключення як завжди", "Чувак захотів статую як у Бахчисараї... Шкода, вона там недовго постояла. У Донецьку 100% буде довше стояти", — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в соцмережах висміяли відео, де терористи ДНР "Рись" і "Бульба" просять милостиню на лікування.