RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Інцидент Порошенко зі студентом через АТО отримав продовження

Журналісти з'ясували особистість студента, який мав скандальний діалог з президентом України Петром Порошенком з приводу антитерористичної операції на Донбасі.

Про це пише Вести.

Студентом, який поставив українському президентові провокаційне питання, виявився учень Києво-Могилянської академії Тарас Стародубець. Юнак навчається за спеціалізацією "Юдаїка" у магістратурі факультету гуманітарних наук. У Могилянці його вважають політичним активістом. Судячи по сторінкам Стародубця в соціальних мережах, він симпатизує анархистскому руху анархістів.

У Києво-Могилянській академії запевняють, що відраховувати студента не будуть, спростовуючи чутки про такий результат подій.

Журналісти відзначили, що в Адміністрації президента діалог Стародубця з Порошенком викликав обурення.

Також стало відомо, що студент Стародубець дав інтерв'ю колишньому українському журналісту, а нині одіозному блогеру, відомому своєю антиукраїнською пропагандою, Анатолію Шарію.

Це викликало невдоволення в мережі.

"Я ж казав, що так буде! Студент поставив дурне запитання Президенту, виявився ватником провокатором, який під кінець видав інтерв'ю свого "кумира" пропагандистові Кремля Шарію. Ну що, патріоти зрадофiли, які єхидно захоплювалися цим хлопчиною, і ображали Президента, ви облажались. Облажались так само, як коли то й з Савченка", — пише волонтер Мирослав Олешко.

Як повідомляв "Апостроф", глава українського Генштабу Віктор Муженко заявив, що ЗСУ готові взяти активного студента, дискутировавшего з Порошенком, в свої ряди.