RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Зеленський розбурхав мережу роздумами про президентство: опубліковано відео

Монолог гумориста Володимира Зеленського про те, що б він робив, якби став президентом України, викликав двояку реакцію у користувачів соціальних мереж.

Відео з цим номером з програми "Вечірній Київ" опубліковано на YouTube.

Зеленський розповів, що знає, як боротися з корупцією, тому що він знає в обличчя, так як не раз виступав у них на корпоративах, днях народження та весіллях. Також він повідомив, що у програмі "Розсміши коміка" за п'ять років дав пенсіонерам більше грошей, ніж український уряд.

У коментарях до відео користувачі YouTube розмірковують про те, чи проголосували б вони за Зеленського, якщо б він балотувався на виборах українського президента. Їхні думки розходяться.

"Як кажуть, в кожному жарті є частка жарту. Його реально багато б підтримали!", Згоден! Він щиро бажає процвітання нашої країни! Його критика спрямована виключно на хвилюючі теми населення! Я впевнений, що Володимир Зеленський впорається з цим завданням на 100 %, тому що совість не дозволить йому, щоб над ним сміялися, так як він, а разом з ним і вся країна сміється над цими мерзотами біля керма!", "Буду коротким. Як на мене ця людина гідна! Мій голос за!", "Полюбасу Зеленський буде на виборах 2019 як кандидат в президенти", "Я проголосую за нього, точно скоро буде балотуватися", — пишуть одні.

"Він — гуморист, а не політик. Не кажіть дурниць", "Людей нічого не вчить. Знову виберуть емоційно, а не раціонально. Потім у владі весь квартал виявиться, і будуть як клоуни жартувати над людьми. Замість того, щоб відбирати по розуму і по досягненнях цей народ буде вибирати за популярністю. І знову буде нити. Ну, поки хтось ниє — хтось заробляє, у цьому щось є", — коментують інші.

Як повідомляв "Апостроф", раніше гумористи з "Студії Квартал-95" зробили пародію на нардепа Михайла Гаврилюка, відомого як "козак Гаврилюк".