RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Жебрівський вказав на небезпечну зміну тактики РФ на Донбасі

Російська Федерація взяла курс на руйнування інфраструктури Донбасу. Про це заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський в ефірі "5 каналу".

"Те, що відбулися значні обстріли, і Росія змінила тактику, в тому числі на руйнування інфраструктури, - це правда", - сказав Жебрівський, коментуючи загострення військового конфлікту на Донбасі.

Крім того, за словами чиновника, Росія також змінила стратегію на сході України. Йдеться про перетворення окремих регіонів Донецької та Луганської областей в аналог Придністров'я.

"Тактика Росії була спрямована на те, щоб легалізувати вибори і "впарити" курячого полковника Захарченко і сторожа Плотницького у вигляді так званих політиків. Коли стало зрозуміло, що це не вдасться, були надії на великого друга Трампа. Зараз, на мій погляд, Росія намагається грати в Придністровський сценарій, у "заморожування" тимчасово окупованих територій ", - сказав Жебрівський.

Нагадаємо, сьогодні, 17 березня, ватажок терористичної організації "ЛНР" Ігор Плотницький заявив про намір провести "референдум" про приєднання до Росії.