RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Трагедія 2 травня: опубліковано фото оновленого Будинку профспілок в Одесі

У мережі з'явилися фотографії будівлі Будинку профспілок на Куликовому полі у Одесі, в якому триває ремонт після пожежі 2 травня 2014 року. Відповідний фоторепортаж опубліковано на сайті "Української служби інформації".

Як повідомляється, робітники практично завершили ремонт на першому поверсі.

На верхніх поверхах, де була пожежа і велика кількість загиблих - чисті стіни і стелі. Вивезено кілька тонн обгорілої штукатурки і наведено лад після розграбування будівлі мародерами.

За словами голови обласної федерації профспілок В'ячеслава Буратинського, на даний момент на ремонт будівлі вже витрачено 5 мільйонів гривень, однак ще залишився великий обсяг роботи у центральному залі, де була сильна пожежа,

"Ми готові дати приміщення під створення музею тих трагічних подій. Але щоб він не роз'єднував людей, а навпаки. Правда це тільки у довгостроковій перспективі - спочатку треба відремонтувати будівлю. Це буде не раніше 2020 року", - розповів Буратінскій.

За його словами, вже не стоїть питання про передачу будівлі під штаб Військово-морських сил України, після того, як профспілки за свій рахунок проводять ремонт. Тепер мова може йти тільки про здачу будинку у оренду.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі з бійками відзначили 23 лютого.