RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Бойовики "ДНР/ЛНР" обмежили виїзд з ОРДЛО чоловікам призовного віку

Командування збройних сил РФ через підконтрольне їм керівництво терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" ввело обмеження на виїзд з окупованої території Донбасу чоловіків призовного віку. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"З метою недопущення відтоку з окупованої території людських мобілізаційних ресурсів введено заборону на виїзд з території т.зв. “ДНР/ЛНР” на територію підконтрольну ЗС України особам чоловічої статі без наявності довідки з військового комісаріату про перебування на військовому обліку", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за інформацією ГУР, комісією російського окупаційного командування, встановлено, що однією з основних причин зниження рівня морально-психологічного стану особового складу стало зростання правопорушень, що допускаються російськими офіцерами для собистого збагачення.

"Так, у підрозділах 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК виявлено факти приховування російським командним складом загибелі та незаконного поховання підлеглих військовослужбовців для подальшого привласнення їх заробітної плати та майна за всіма видами поточного забезпечення", - розповіли в розвідці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заборону виїзду з окупованих територій місцевим мешканцям, які мають заборгованості за послуги ЖКГ.