RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Бійки 9 травня в Дніпрі: боєць АТО вразив мережу емоційним постом

Боєць АТО Руслан Керімов у зв'язку з конфліктом між ветеранами війни на Донбасі і "титушками" у Дніпрі написав емоційний пост про АТОшникiв.

Керімов опублiкував його у соціальній мережі Facebook.

"Всі пишуть: "де атошники"? "Чому не зберуться і не вломять п**ди титушкам, вiлкулам, мусорам і нової поліції?" "Чому керують нової поліцією кіборги, а від них ні слуху ні духу"? І т. д і т. п.... Тут ми, атошники, є, якi скуштували крові і вміють і ламати і вбивати... Ну а далі що? Що далі, питаю?" — задається питанням Керімов.

"Б'ють одного атошника, а 50 чоловік стоїть поруч і знімає це побиття на телефон. У маршрутках п**орасы-маршрутники викидають атошников за убс з маршрутки, а пасажири мовчать, вони поспішають і теж починають лаятися з атошниками. Могильні камені атошникiв п**орасы-вандали-мародери обливають фарбою, суспільство мовчить, у них мля світло, дорогий газ та інше. Вата плює і рве український прапор, за який заступається один атошник, і потрапляє зі всіх сторін під роздачу, а навколо все з прилиплими до ж**ам язиками стоять мовчки і ведуть спостереження... Чи не так? Або вчора натовп людей кинувся захищати своїх захисників, ламаючи ряди мусоркiв і титушнi, топтая в пилу всю цю нечисть?" — пише боєць АТО.

"Вілкулiв, Аброськiних, вчорашніх сепарiв з убедешной ксивою не атошники призвели до посади. Оппоблок не атошники залишили при владі, з грошима і депутатськими кріслами і недоторканністю. Так що ви хочете від атошникiв? Щоб ми воювали? Вчили воювати? Думали про країну? Про своїх сім'ях? Про своє фінансове становище? При цьому били вату, титушню, мусорів, вілкулiв, авакових? А що будете робити ви? Писати пости обурення у фейсбуці? Тільки у мене у френдах чотириста чоловік з Дніпра (!) Чому не спалили мусарню, я вас питаю? Якщо на те пішло, ви обурені і ви герої?! Чому не спалили будинок сепаратисту вілкулу? Чому за пролиту кров атошника не пролили 50 літрів титушной крові?" — запитує Керімов.

"А знаєте чому? Тому, що боїтеся за свої ж**и! Нехай хтось інший, тільки не я, краще атошники... їх посадять, а потім підніметься хипишь, відпустять, а ми підтримаємо! Так не підтримаєте ви!!! Ви навіть не в змозі собі в цьому зізнатися, дорогі громадяни держави, де йде війна і на фронті і в тилу", — пише АТОшник.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ветеран АТО Едмонд Саакян розповів про причетність співробітників поліції до побиття колишніх військовослужбовців в Дніпрі.