RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

​Відомий волонтер вказав на величезну проблему з національною ідеєю українців

В українського суспільства ніколи по суті не було національної ідеї, і це шкодить розвитку країни.

На цю важливу проблему в інтерв'ю "Апострофу" звернув увагу волонтер Леонід Краснопольський.

"Лише три роки тому з'явився якийсь зародок – у вигляді "не бути як Росія". Так ми й тупцюємо в цьому. Так, навіть така загальна мета нам допомагає вибратися з дна кризи, куди ми падали", - каже волонтер.

При цьому Краснопольський вважає, що без ідеї українське суспільство займеться "пожиранням", "мочиловом" один одного: "Ви ж бачите, яке наше суспільство різне. І воно сегментовано дуже сильно. Наші керівники, замість того, щоб гуртувати суспільство загальною ідеєю, рубають його на сегменти і стравлюють ці сегменти один з одним".

Краснопольський підкреслив, що українське суспільство має поставити собі за мету створення сильної України. В якості варіанту волонтер зазначив, що об'єднати українців може легка промисловість, у чому Україна завжди була сильною.

"Нас зараз сегментують. Видно, що управляють маркетологи. Ділять на сегменти, роблять зрізи по Facebook і інших соціальних мереж: що ти лайкаєш, а що ні, чим цікавишся... І потім на тебе інших нацьковують, або тебе на когось. Це ж видно! Чистий маркетинг. З очевидною метою. Довше залишатися при владі", - резюмував Краснопольський, зазначивши, що Україна має можливості для зростання, однак їх треба правильно використовувати.

Більше читайте в інтерв'ю: Коли приберуть Путіна, в Україну може хлинути натовп - волонтер з Донецька.