RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Росія не виправдала надій: відомий журналіст розповів про реальну ситуацію в Криму

Окупація Росією Криму розчарувала жителів півострова, навіть тих, хто її підтримував, однак Україна нічого не робить, щоб підвищити лояльність до себе цих людей і змінити громадську думку на свою користь.

Про це розповів заступник генерального директора єдиного кримськотатарського телеканалу ATR, журналіст Айдер Муждабаєв в інтерв'ю "Апострофу".

"У Криму багато ватники розчарувалися. Росія не виправдала їхніх надій. Там зараз протести серед колишніх прихильників Росії. І Україні треба цим користуватися", - заявив він.

За його словами, для завоювання умів кримчан Україна може надати їм ряд безумовних благ нашої країни: безвіз, медичне обслуговування, страхування, освіта і т. д.

"І саме зараз, коли та країна фактично кинула жителів Криму. Я вже не кажу про кримських татар, які від Росії нічого хорошого і не чекали", - зазначив журналіст.

У той же час він підкреслив, що час працює проти України.

"Чим довше окуповані території знаходяться під окупантом, чим довше законний господар цієї території нічого не робить для неї - тим гірше стає. Безумовно", - підсумував він.

Детальніше про ситуацію в окупованому Криму і перспективи його повернення в склад України читайте у матеріалі "Тему Криму штучно замовчують, все більше людей вважає, що нас продали - Айдер Муждабаєв", який опубліковано на "Апострофі".