RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Показали українців дебілами: відомий шоумен розповів про захват росіян від серіалу "Свати"

Заборонений в Україні серіал "Свати" показував українців як нецивілізованих людей порівняно з росіянами.

Про це у своєму блозі на "Апострофі" написав екс-дипломат, український теле- і радіоведучий Дмитро Чекалкін.

"Досить почитати російську "Вікіпедію", як вони трактують цей серіал - це культурний конфлікт між утвореним і цивілізованим російським персонажем сватом Ковальовим і українським дебілом Будько. "Мовляв, ми несемо вам світлу цивілізацію, "русский мир", а що ж ви, быдлота така, не розумієте", - зазначив шоумен.

Чекалкін зазначив, що українські дипломати розповідали йому, в якому захваті були їхні колеги з РФ від серіалу "Свати": "О, нарешті, хохли про себе зняли хороше кіно, показують, які вони дебіли".

"Тому підігравати їм, і за це отримувати гроші з Росії... Я три роки тому припинив співпрацю з росіянами після того, як ці "брати" почали вбивати наших співвітчизників і захоплювати наші території. Я вважав, що не маю морального права цього робити. А ще й отримувати за це гроші, щоб висміювати власний народ", - наголосив ведучий.

За його словами, серіал "показує українців як абсолютних дебілів на тлі цивілізованого російського персонажа Ковальова".

"І коли цей образ відтворює мало того, що ватник (заборонений в Україні актор Федір Добронравов, підтримав анексію Криму, - "Апостроф"), та ще й пропутінський персонаж, який захищає Путіна, захоплюється ним, потім ще й б'є українських громадян, які пред'являють йому претензії, як це було з Говорухіним (у липні в Таллінні Добронравов і Станіслав Говорухін побили українців Валентину та Геннадія Бардакова, - "Апостроф"), то, я вважаю, що це взагалі виклик здоровому глузду", - підсумував Чекалкін.

Читайте повну версію блогу Дмитра Чекалкіна на "Апострофі": "Кримнашист" Добронравов - лише привід: чому в Україні заборонили серіал "Свати".