RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У мережі підняли на сміх безглуздий пам'ятник Гагаріну в Сербії: опубліковано фото

У мережі висміяли бюст Юрія Гагаріна, який встановлений на вулиці імені радянського космонавта, на околиці Белграда (Сербія).

Відповідні знімки з'явилися в Twitter.

Користувачів розсмішили незвичайні розміри пам'ятника. Так, сам бюст має набагато менші розміри в порівнянні з масивним постаментом.

Авторів пам'ятника тут же розкритикували в інтернеті. Коментатори не забули зауважити, що можливо всередині постаменту ховається інша частина пам'ятника - "тіло" Гагаріна.

"Наскільки потрібно бути ненормальним, щоб спроектувати постамент в десять разів більше, ніж крихітна голова, і наскільки потрібно бути ненормальним, щоб допустити його установку!" "Народження Гагаріна", "Бачу, що послужило джерелом натхнення для пам'ятника Юрію Гагаріну. Вони скопіювали середньовічний пристрій для тортур, залізну діву", - коментують вони.

Як повідомляв "Апостроф", користувачів інтернету обурило відео, на якому зафіксовано відкриття пам'ятника Покрови Пресвятої Богородиці в Кривому Розі, що супроводжується виступом дівчат в дивних нарядах з кокошники на голові.