RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Колишні українські нардепи-втікачі влаштували скандал в ефірі росТВ: опубліковано відео

Колишній український депутат і нинішній соратник екс-прем'єра Миколи Азарова Ігор Марков в ефірі російського пропагандистського каналу "Росія-1" в неділю, 13 травня, назвав лідера забороненої в Україні Комуністичної партії Петра Симоненка "агентом СБУ" і Іудою.

Відповідне відео опубліковано YouTube.

Треба ще розібратися зі зрадниками і колабораціоністами, і перед тим, як оцінювати наших ідеологічних ворогів, я їх поважаю більше, ніж цього людини, який стоїть навпроти мене, - сказав він, маючи на увазі Симоненко.

Марков був в подиві, як Симоненко, у якого в Україні знайшли пістолет з глушником та набої, через кілька днів зміг опинитися на території РФ.

"Іуда! Зрозумів ти хто! Ось твоя ціна! Ти здав всіх, всіх своїх товаришів. З цим негідником і розмовляти нема про що ... Мене намагалися вербувати, робити з мене проросійську опозицію керовану. Я пройшов все це. Але я пішов сюди, а він мене звинувачує, що я втік, ось це щур", - вигукнув Марков.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ігор Марков в ефірі однієї з пропагандистських програм на російському телебаченні визнав Володимира Путіна президентом РФ і захопився його фізичною формою.