RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В Івано-Франківську ветерани АТО провчили водія маршрутки, який нахамив військовій: опубліковано фото

У місті Івано-Франківськ 18 ветеранів АТО провчили місцевого водія маршрутки, який раніше нахамив військовій гірничо-штурмового батальйону Галині Заболотній.

Про це повідомляє "Репортер".

"Ми всі доїхали до автостанції №3, а там вийшли поговорити з водієм. Старший дядько, Микола звати. Дивимося руки трусяться, стає йому зле, бо багато хлопців. Провели з ним профілактичну бесіду. Виникла яка ситуація – зайшло багато людей з посвідченням, бо то було біля військової частини на Чорновола. Водій засумнівався, що вона така молода теж може мати посвідчення. Вибачався, казав, що цілу ніч не спав. Взяв номер телефону нашої військової й обіцяв передзвонити та вибачитися", - розповів голова обласної спілки учасників АТО Андрій Долик.

За його словами, в Управлінні транспорту водієві зробили догану, а перевізника оштрафували.

Пізніше військові вирішили перевірити водіїв інших маршруток.

"Сіли в маршрутку № 43 і доїхали до вокзалу. Проблем не було. Спершу водій пробував казати, мовляв, у мене три посвідчення вже є, але потім нічого. На вокзалі хлопці сіли на № 22. Водій лише сказав: «Не знаю де їх стільки назбиралося». Доїхали з ним до Хоткевича. Там пересіли на інший № 22 і доїхали до вокзалу. Водій їхав мовчки, але з кривим обличчям", - розповів Долик.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Кропивницькому влаштували розбірки з маршрутником, який "пожартував" над матір'ю загиблого бійця АТО.