RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Росії вказали на цікаву тенденцію із затримками літаків в Україні

Затримки рейсів з українськими туристами викликали подив у Росії, оскільки в них росіяни побачили поліпшення рівня життя в Україні.

Про це в Facebook написав Олексій Копитько.

"Вчора після деякої перерви вирішив подивитися, що діється в пітерських групах. І ось, значить, в одній з груп йде обговорення проблем великого російського туроператора "Наталі Турс". Борги, проблеми туристів, все ось це. В якийсь момент, один з учасників приносить посилання на матеріал про треш і угар, який твориться з чартерними рейсами в Україні. Скасування, дикі переноси, сотні завислих туристів і т.д. Спочатку розгорається бурхлива веселість на тему "які х_охли тупі". І туроператори у них жадібні і воровиті, і літаки старі, і державі плювати на це свавілля. Хі-хі, ха-ха, доскакали і т.д. Потім один з дописувачів робить несподіваний висновок. Стривайте, пише. Тут щось не так. Всі ці жадібні туроператори, всі ці калечні авіакомпанії - це все прекрасно. Але виходить, що суть нинішньої кризи - в іншому: НЕ ВИСТАЧАЄ ЛІТАКІВ, ЩОБ РАЗВЕСТИ УКРАЇНЦІВ по заморських КУРОРТАМ", - пише він.

Далі з'являється коментатор з Криму, який говорить про те, що з аеропорту Херсона прекрасно можна полетіти в Стамбул, причому дешевше, ніж через Москву. І тут коментатори з Росії вибухають ще більшою хвилею обурення.

"В результаті один з учасників геніально підсумовує: "Сам факт, що Херсон в якийсь із реальностей може бути альтернативою Москві для польотів до Європи, у мене в голові не вкладається. Херсон. Москва. Херсон. Москва. Ні, це вище мого розуміння. По ходу, нас хтось десь обманює", - передає слова росіянина Копитько.

Детальніше про затримки рейсів літаків в Україні читайте в матеріалі "Апострофа": Українці страждають від затримок літаків: що відбувається і чи є шанс на компенсацію.