RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

​Ви не поліцейські, а вбивці: копи обурили мережу беззаконням на виїзді з Києва

22 серпня на виїзді із Києва, на вулиці Богатирській, на автомобіль, в якому їхав громадський діяч Віктор Килимар зупинили патрульні і безпідставно, із застосуванням сили, провели обшуки.

Відповідну інформацію разом із фото і відео громадський діяч виклав у себе на сторінці в Facebook громадський діяч.

За словами Килимара, один із поліцейських був у характерному для беркутівців малиновому береті. Причиною зупинки копи назвали “антитерористичні заходи”.

Чоловік показав водійське посвідчення, посвідчення журналіста та інші документи на автомобіль. Поліцейський звернувся з вимогою відкрити багажник для огляду.

Після почав вимагати вивернути кишені і звинувачувати в образах на свою адресу. Далі чоловікові заламали руки і поволокли до КПП.

"На першому поверсі КПП один поліцейський мене притиснув до стіни, інший дістав шокер. Окрім безлічі лайливих слів вони сказали, що “таких умніків як ти треба винищувати”. Одночасно вони тріщали шокером близько біля обличчя і тричі замахувалися склавши руку в кулак з метою вдарити по обличчю, в останній момент промахуючись", - розповів постраждалий.

За словами чоловіка, жодного процесуального документу складено не було. Він подзвонив на гарячу лінію ДВБ і написав заяву про злочин в прокуратуру.

Народний депутат, громадський діяч Олександр Черненко підтримав Килимаря відповідним постом.

"Віктор Килимар входив від громадськості до атестаційної комісії по відбору національної поліції і, буквально, жив цією реформою. Мабуть не так він її собі уявляв", - прокоментуав Черненко.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі опублікували відео з моментом ДТП за участю автомобіля патрульних Toyota Prius і автомобіля Audi в Сумах, в результаті якого постраждали сім чоловік.