​"Укрзалізниця" зганьбилася з поясненням серйозної НП в пасажирському поїзді: опубліковані фото

"Укрзалізниця" пояснила причини падіння віконної рами на пасажира поїзда.

Про це написав правозахисник Сергій Барбашин на своїй сторінці в Facebook.

НП сталася 20 серпня в поїзді Запоріжжя-Львів. Вночі на спину однієї з пасажирок впала рама вікна.

"Укрзалізниця" написала офіційне пояснення інциденту: "20.08.18 складу поїзда № 120\119 сполученням "Запоріжжя-Львів" вирушив з пункту формування в технічно справному стані. Встановлено, ймовірною причиною даного випадку може бути те, що пасажир з місця № 50 при підйомі на полицю, взявся рукою за решітку підрамника, що призвело до його виходу з пазів кріплення".

У своєму пості Барбашин висміяв таку відповідь і написав, що вона нудна.

"У нашій країні є люди, які б відповіли більш конструктивно", - зазначив правозахисник і запропонував кілька своїх варіантів відповіді.

"Встановлено, що:

- Це остаточне прощай радянській рамі. Дякую Вам за мужність, з яким сприйняли цей підступний напад ворожої держави. Хочу зазначити, що в подальшому, я завжди буду поруч, при кожному відкритті рами, а також дитячих садків і дорожніх знаків. П. Порошенко;

- Рука сусіда, який взявся за решітку підрамника, фактично виконала роль руки Кремля і дистабілізувала умови в транспортній системі південного сходу України. Це підтверджено доказами, так як сусід народився в Росії і з дитячого садка був завербований спецслужбами. А. Геращенко.

- Кажу Вам як Генеальній прокурор, як юридична особа, сусід з місця 50 вже затриманий, він зізнався в скоєнні тяжкого злочину. Мені доповіли, що в його діях дійсно є склад поїзда або просто склад чогось там. Ю. Луценко.

- У гіперлупе № 120\119 сполученням "Запоріжжя-Львів" 20.08.18 вночі машиністом була перевищена надзвукова швидкість, тому виникла розгерметизація вагона. В. Омелян.

- Рама по дебільному була прикріплена. М. Добкін ".

До слова, Барбашин зазначив, що це все жарти, але падіння рами могло привести до важкої травми.

"Видно тактика "Укрзалізниці", звалити все на дії іншого пасажира. Молодці!!!", - підсумував правозахисник.

Як повідомляв "Апостроф", в інтернеті з'явилася сумна розповідь про обурливі умови в потязі, що прямував за маршрутом Київ-Бердянськ.