RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Охорона президента "Миная" обурила мережу бійкою з ультрас "Динамо" на матчі Кубка України: відео

Охоронці президента футбольного клубу "Минай" в кінці кубкового матчу з "Динамо" піднялись на трибуну і побили ультрас київського клубу.

Про це розповів у Facebook вболівальник "Динамо" Віталій Шеремета, який був присутній на матчі.

"По дорозі з Ужгорода в Мукачево говорив з таксистом. В цьому бику, який заліз до нас на трибуну з пістолетом, таксист впізнав начальника охорони президента "Миная". А президент "Миная" Валерій Пересоляк - екс-регіонал, начальник митного посту Тиса. Чиновник утримує команду професіоналів, сьогодні пригощав весь стадіон пивом (чеським, явно контрабандним) і круасанами, напевно в нього зарплата вище ніж у топів НАК Нафтогазу", - кепкують в мережі.

"А потім царьку щось не сподобалось, може те що хлопці залізли на стінку, чи піротехніка, чи може ще щось і він запустив на гостьову трибуну близько 60 молодиків в чорному одязі без жодних знаків з пістолетами і газовими балончиками. Побили ультрас і залили газом. Поліція їх не чіпала. Я так розумію місцеві тітушки", - розповів Шеремета.

Як повідомляв "Апостроф", в матчі 1/8 фіналу Кубка України київське "Динамо" на виїзді здобуло вольову перемогу над ужгородським "Мінаєм".