RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

У ватажка ЛНР відзначилися дикою заявою про війну на Донбасі

Представник так званої "ЛНР" в політичній підгрупі в Мінську Родіон Мірошник звинуватив Захід у спробах "залучити Росію" в конфлікт на Донбасі.

Про це він заявив пропагандистському російському ресурсу "РИА Новости".

Так, 30 жовтня в ООН обговорювали незаконні "вибори", які намічені в ОРДЛО на 11 листопада, і представників самопроголошених республік на засідання не покликали.

Франція, Нідерланди, Польща, Швеція і Великобританія - члени Ради Безпеки ООН, а також приєдналися до них колишні і майбутні члени ради Італія, Бельгія та Німеччина заявили, що не визнають ці "вибори" і просять Росію зупинити їх.

"Бажання чути тільки одну сторону конфлікту і ігнорувати іншу - це досить яскраво сьогодні продемонструвало голосування в РБ ООН ... Мінські угоди досить чітко визначають сторони конфлікту - і це не Україна і Росія, а Київ і Донбас, але представникам Заходу потрібно втягнути в конфлікт Росію і звинуватити у всіх смертних гріхах", - сказав він.

При цьому, він зазначив, що Захід не тільки не згоден на участь представників т.зв. "ДНР" і "ЛНР" в засіданнях Радбезу ООН, присвяченим їм, але навіть не дає Донбасу можливість озвучити свою точку зору - а без такого діалогу "немає і врегулювання конфлікту".

"Але, можливо, що США, Франції, Німеччині та іншим голосували проти це зовсім і не потрібно. А це, в свою чергу, спроби загнати переговори в глухий кут, а конфлікт зробити затяжним або навіть нескінченним, і це дуже небезпечна тенденція, винуватцем якої виступає Захід", - заявив Мірошник.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Кремль хотів влаштувати в ООН спіч бойовиків ДНР-ЛНР, але не вийшло.

Крім цього, п'яні бойовики ЛНР влаштували криваві розбірки зі стріляниною.

До того ж, стало відомо про цинічну тактику бойовиків ЛНР.