RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Погоду зробить антициклон: синоптик дала прогноз по снігопадам та морозам в Україні

В Україні найближчими днями буде холодно і морозно, подекуди очікується сніг.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко у Facebook.

"21 листопада.Антициклон скандинавського походження зробить нам завтра погоду переважно без опадів. Трохи зачепить вологою крайній Південь і політає сніг у західних областях, окрім Волині та Рівненщини. Буде холодно. Найближчої ночі -3-8 градусів, завтра вдень від 3 морозу до 2 тепла. Надвечір 0-5 градусів морозу", - зазначила синоптик.

За її словами, Київ також охопить холод.

"У Києві також - тенденція до невеликого похолодання. Вночі -3-6 градусів, вдень 0-2 градуси морозу. У столиці буде сухо і часом навіть сонячно, як сьогодні", - повідомила Діденко.

За кілька днів, як зазначила метеоролог відбудеться незначне потепління з опадами.

"Потепління, але з опадами, орієнтовно - з неділі (на діаграмі). Завтра - в Україні День Гідності та Свободи. Будемо зустрічатися, згадувати, пишатися і поминати. Не кричати – "за що я стояв на Майдані", а подумати про тих, які стояли за нас і які не дали нам втратити гідність і свободу. І що це нам треба втримувати і передавати далі", - написала Діденко.

Детально про погоду найближчими днями читайте у матеріалі "Апострофа": Комфортний сюрприз: синоптики розповіли про погоду на тиждень.