RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Україну в найближчі дні чекають сильні снігопади з хуртовинами: карта

В Україні 12-13 грудня синоптики обіцяють снігопади і хуртовини.

Про це повідомляє "Ліга.Новини".

У вівторок, 11 грудня, в північних і центральних областях туман - видимість складе 200-500 метрів. Днем в Приазов'ї обіцяють сильний дощ, на півдні країни пориви вітру 15-20 метро за секунду, а в північних і центральних областях місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця.

А в середу і четвер, 12-13 грудня, в Україні очікується ускладнення погодних умов. Сніг випаде в семи областях країни, також там прогнозують сильний вітер і хуртовини.

"У Чернігівській, Київській, Житомирській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях сильний сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини, пориви вітру 15-20 метрів за секунду, приріст сніжного покриву 12-20 сантиметрів", - йдеться в повідомленні.

У середу вночі, 12 грудня, в Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській та Дніпропетровській областях прогнозуються сильні опади переважно у вигляді дощу.

У четвер, 13 грудня, в Україні, крім східних областей, Прикарпатті та Закарпатті, вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця.

У п'ятницю, 14 грудня, по всій території України, крім сходу та півдня, обіцяють невеликі опади у вигляді снігу. Температура повітря вдень коливатиметься від 0 до -2 градусів. Вночі стовпчики термометра опустяться до -5 градусів за Цельсієм.

У суботу, 15 грудня, опадів в Україні не передбачається. Температура буде відповідати попередньому дню.

Як повідомляв "Апостроф", синоптик Наталія Діденко дала точний прогноз погоди в Україні на вівторок, 11 грудня. Раніше говорили про циклон, який зависне над країною 11-12 грудня. А також синоптики розповіли про погоду на весь місяць грудень.