RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

​У Стамбулі під час підписання томосу засвітився відомий бандит за прізвиськом "Нарик": фото

Під час підписання томосу про автокефалію Православної Церкви України в Стамбулі на церемонії був присутній відомий бандит за прізвиськом "Нарік".

Про це повідомляє журналіст Леонід Швець на своїй сторінці в Facebook.

"Скільки не тикали президентських носом в "Наріка", він все одно поїхав в числі обраних приймати томос. Як і у випадку з папкіним розвідником Семочко: чим більше шум, тим щільніше на Банковій затикають вуха. Молодці, навіть тут зуміли обіс*атися. В історичному контексті. Увійде в підручники, так", - написав він.

Також про це висловився і блогер Роман Сініцин на своїй сторінці в Facebook. Він опублікував скріншот статті в ЗМІ за 2010 рік, де тоді ще міністр внутрішніх справ (а нині генеральний прокурор України) Юрій Луценко заявив про кримінального авторитета Дніпра "Наріка" і його діяльність.

"Юрій Луценко (с) 2010 рік. Міністр внутрішніх справ в ті часи, це інтерв'ю вже після відставки. Зараз він точно про "Наріка" нічого не скаже. "Нарік" тепер поважний член суспільства і родич Андрія Павелко. З томосом фоткається", - написав Сініцин.

Як повідомляв "Апостроф", один з ватажків кримінального світу Олександр Петровський на прізвисько "Нарик", який став сватом депутата "Блоку Петра Порошенко" (БПП), глави Федерації футболу України Андрія Павелко, є дуже впливовою фігурою в Дніпропетровській області.