RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Окупанти на Донбасі влаштували самобичування в прямому ефірі, в мережі підтримали

Так званий мер Стаханова Луганської області Сергій Жевлаков поскаржився в ефірі пропагандистських ЗМІ на погане життя в "республіці".

Про це написав журналіст Денис Казанський в Twitter.

"Мер-самозванець Стаханова Сергій Жевлаков пояснює, чому погано чистить в місті дороги від снігу. Каже, що все погано, грошей немає, заводи стоять, бюджет не наповнюється, зарплати у комунальників всього 5-6 тис. рублів. Стривай, так ти ж сам хотів "республіку". Хто тобі винен?", - йдеться в повідомленні.

Під відео з'явилися саркастичні коментарі.

"Особливо мені сподобалося, як Жевлаков скаржиться, що снігоприбиральна техніка в Стаханові не купувалася до війни. При цьому забуває згадати, що сам він був мером міста двічі - в 2002-2006 і 2008-2010 рр. Сам же і довів місто до ручки" , "Дивно як то виходить -Київ вже годувати не треба і один хрін грошей не вистачає! Замкнуте коло якесь виходить", "Хвилиночку! А чи не ви кричали "Росія! Немає Україні", чи не ви рефереділі за відділення від України? Всі претензії тепер в Москві, вони вас контролюють. Якщо гроші на війну проти України шлють, то, нехай також забезпечують мирних", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", ватажок ДНР Денис Пушилін заявив про створення в недалекому майбутньому якогось Євразійського союзу, центром якого стане РФ.