RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

"Укрлендфармінг" відзвітував про підтримку спорту в регіонах: названо суму

ТОВ "Агрокомпанія Прикарпаття", що входить до групи компаній "Укрлендфармінг" (Ukrlandfarming) бізнесмена Олега Бахматюка, фінансує розвиток спорту в регіонах: тільки на підтримку футболу в двох населених пунктах Івано-Франківської області підприємство витратило близько 70 тисяч гривень.

Так, ТОВ "Агрокомпанія Прикарпаття" профінансувала річну діяльність футбольного клубу "Вихор" села Ямниця Тисменицького району області, а також надала спонсорську допомогу футбольній команді ФК "Сілець" села Сілець Тисменицького району області.

"Тисячі мешканців західної України працюють на підприємства, які входять в нашу групу компаній. Ще кілька тисяч є нашими пайовиками. Всі ми живемо і працюємо на одній землі і однаково користуємось і благами сіл і міст. І ми усвідомлюємо необхідність підтримувати не тільки інфраструктуру населених пунктів, а й підтримувати культурні і спортивні заходи", - розповів директорТОВ "Агрокомпанія Прикарпаття" Олександр Цявук.

Крім фінансування спортивних клубів підприємства "Укрлендфармінг" також сплачують членські внески за участь співробітників в марафонах із бігу, а також - участь команд, членами яких є співробітники компанії, в регіональних змаганнях.

"Наша об’єднана територіальна громада - одна із найактивніших в регіоні що стосується футболу і спорту загалом, і ми вдячні "Укрлендфармінг" за турботу про мешканців громади, які тепер мають можливість розвивати свою футбольну команду "Вихор" і отримувати ще більше задоволення від життя на рідній землі", - відзначив голова Ямницької ОТГ Роман Крутий.